Praktijk OAK

Werkwijze
en tarieven

Werkwijze

Via de email, telefoon of whatsapp kan je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van doorgaans 30-45 min. Tijdens deze kennismaking leer je mij en mijn manier van werken beter kennen. Samen gaan we jouw hulpvraag onderzoeken en zien we of er een "klik" ontstaat. Wanneer we van beide kanten tot overeenstemming zijn gekomen tot vervolg van de gesprekken stel ik na het intaketraject een behandelplan op die we vervolgens bespreken. Tijdens het traject stemmen we regelmatig af of de therapie en jouw proces nog goed verlopen en jij goed geholpen wordt met je vraag.

De duur van een traject hangt erg af van je hulpvraag, maar in het algemeen duurt een traject zo’n 8 - 12 gesprekken. Een sessie duurt 60 - 75 minuten.

Mijn praktijk zit in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Groesbeekseweg 246B in Nijmegen. Met gratis parkeren, een bushalte voor de deur en een station op loopafstand is deze ruimte goed bereikbaar.

Tarieven

Kennisgesprek: gratis

Sessie: €50 (exclusief btw)

Omdat ik nog in opleiding ben, en daardoor nog niet aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, kunnen de gesprekken niet standaard vergoed worden door de zorgverzekering. Vandaar dat ik werk met gereduceerde tarieven. Soms kunnen werkgevers of (kerkelijke) instanties bereid zijn om bij te dragen in de kosten.

Mijn aanvraag voor student-lidmaatschap bij de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) is momenteel in behandeling.

Ben je nog student en heb je slechts een studiefinanciering? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Stuur een e-mail

Contact

Adres gespreksruimte
Groesbeekseweg 246B
6523 PJ Nijmegen

Praktijk OAK - psychotherapie en coaching